Ventilatiegordijnen

Onderstaande types gordijnen en windbreekgaas leveren en monteren wij:

- Dubbelbuis Systeem
- Combi Oprolsysteem
- Oprolsysteem
- Harmonica Systeem
- Middenbuis Systeem
- Schuifgordijn 
- Windbreekgaas
- Oproldeuren

Dubbelbuis Systeem
Bij het Dubbelbuis Systeem wordt het doek aan een zijde bevestigd aan de ondermuur. Aan de andere zijde komt een aluminium tilbuis, die er voor zorgt dat het doek door middel van rvs staalkabels opgetrokken kan worden. Wanneer het systeem geopend is, zorgt een tweede buis in de vouw ervoor, dat het strak en stabiel blijft hangen. Dit systeem kenmerkt zich door eenvoud en kan prima zelf gemonteerd worden. Klik hier voor meer informatie.

Combi Oprolsysteem
Bij het Combi Oprolsysteem wordt het doek aan de onderkant volledig opgerold. Wanneer het doek geopend is, neemt het weinig ruimte in beslag en wordt het goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. Klik hier voor meer informatie.

Oprolsysteem
Eenvoudig naar boven toe oprollend systeem, welke voor vele doeleinden toepasbaar is. Dit type gordijn wordt veel toegepast in de pluimveesector. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden in combinatie met vast gaas. Klik hier voor meer informatie.

Harmonica Systeem
Het Harmonica Systeem is geschikt voor grotere openingen tot maximaal 3,80meter. Wanneer het doek geopend wordt vouwt het zich aan de onderkant op, waardoor het weinig ruimte inneemt en er geen klemgevaar is. Dankzij de kabels zijn de stormbeugels aan de buitenkant niet noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie type trekdraad. Klik hier voor meer informatie type wikkelbuis.

Middenbuis Systeem
Het Middenbuis Systeem is een naar boven toe oprollend systeem. Zeer geschikt voor caravanloodsen, open frontstallen en deuren. Dit gordijn is zo wel handbediend als electrisch bediend verkrijgbaar. Ook toepasbaar met dicht ventilatiedoek en diverse gaassoorten. Klik hier voor meer informatie.

Schuifgordijn
Een Schuifgordijn is een horizontaal schuivend gordijn, welke alleen toepasbaar is met diverse soorten gaas. Zeer geschikt voor caravanloodsen, open frontstallen en deuren. Klik hier voor meer informatie.

Windbreekgaas
Op aanvraag zijn diverse types windbreekgaas, ventilatiedoeken en vogelgaas verkrijgbaar, neem voor meer informatie contact met ons op.

Oproldeuren
Heeft u een grotere deuropening en is het niet strikt noodzakelijk dat hier een deur in moet? Dan is een oprolpoort van windbreekgaas een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief. Tegen lage kosten maakt u een doorgang die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Het windbreekgaas voorkomt dat de wind vrij spel heeft. Gegalvaniseerd geleidingsprofielen aan de zijkant zorgen voor een stevige constructie. Klik hier voor meer informatie.