Stalinrichtingen

- Rundvee
- Varkens
- Pluimvee

Rundvee

De Nijborg Agri levert en monteert stalinrichtingen ten behoeve van de rundveehouderij.

Zoals:

- Voerhekken
- Ligboxen en boxvuller
- Rundveematrassen en rubbermatten
- Mestschuiven
- Drinkwatervoorzieningen

- Ventilatiegordijnen

Wij zijn dealer van 

Voor maatwerk zoals hekwerken, afsluitpoorten en tussenhekken geven wij u graag vakkundig advies gericht op uw bedrijf. Tevens leveren wij kunststof producten op maat voor o.a. wandbekleding, voerhek afscheiding, staldeuren en boxafscheidingen. Ook verzorgen wij ventilatoren, ventilatiegordijnen en lichtdoorlatende ventilatienokken. 

Varkens
De Nijborg Agri levert en monteert stalinrichtingen, voeder- en watersystemen ten behoeve van de intensieve en biologische varkenshouderij. Bestaande uit diverse soorten stalinrichting voor vleesvarkens, zeugen en biggen, zoals:

- Kraam-, en biggenhokken
- Ligboxen
- Groepshuisvesting
- Vleesvarkenshokken
- Biologische stalinrichting
- Voeder- en watervoorzieningen

Voerinstallatie
Onze voederinstallaties zijn eenvoudig en duurzaam in uitvoering en bestemd voor dagelijks gebruik met een volledige belasting. Wij leveren diverse type voerinstallaties voor kraamstallen, zeugenboxen en vleesvarkensstallen; van computergestuurd (CDI), dosatorvulling tot handbediend. De goede kwaliteit tot in alle onderdelen; alle afzonderlijke onderdelen zijn kwalitatieve producten, waaraan het systeem zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid ontleent. Er worden hoogwaardige motoren en reductoren gebruikt. Het gebruik van kogellagers vermindert het energieverbruik en geven een langere levensduur. De meeneemschijven van de voerkabel bestaan uit kunststof die haar goede eigenschappen ook bij grote temperatuurschommelingen bewaart. De besturing bestaat uit elektronische componenten, waarbij de modernste technieken worden gebruikt. Door middel van een silohopper, aangedreven door de kabel, motor aangedreven hoppers, vulvijzels of spiraalvijzels kan het voer vanuit de silo op de kabel worden gebracht.

Pluimvee
Voor de pluimveehouderij leveren en monteren wij voeder- en watersystemen, zoals:

- Vijzels
- Ultraflo systemen
- Voerpannen
- Drinknippels
- Drinkcups
- Breaktank
- Drinktorens
- Voergoten
- Opliersystemen
- Voerwegers

Voor de voederopslag leveren wij silo's in diverse soorten en maten.