Silo's

Veevoedersilo's
Onze silo’s zijn naadloos gewikkeld en hebben een spiegelgladde binnenwand. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloze uitstroming van zowel korrel- als meelproducten. De silo's zijn van zodanige kwaliteit gemaakt, dat een lange levensduur gegarandeerd is. De uitloop van de silo’s zijn zodanig geconstrueerd, dat al onze transportsystemen hierop kunnen worden aangesloten of kunnen worden voorzien van een handaftap of afsluitbare glijgoot. De silo's zijn in diverse maten, diameters en kleuren verkrijgbaar.

Kunstmestsilo's
Voor de opslag van kunstmest leveren we kunstmestsilo's in diverse maten en uitvoeringen. Standaard zijn deze aan de buitenzijde volledig afgewerkt met een UV-bestendige witte topcoating en voorzien van een roestvrijstalen aftapschuif. Deze silo's zijn verkrijgbaar op schuine of bogen poten en met een volledig verzinkte bokondersteuning.

Polyester opslagtanks
Opslangtanks voor de opslag van vloeibare producten, zoals spuiwater, tarwezetmeel, melasse, biergist, enz.
Om het opgeslagen product homogeen te houden, kan als optie een roestvrijstalen roerwerk worden ingebouwd.

Diverse uitvoeringen mogelijk:

- Spuiwatertank
- Opslagsilo
- vlakbodem tank
- tank met rokondersteuning (en bolle bodem)
- geïsoleerde uitvoering 

Silo's op doorrijdbare bokondersteuning
Deze uitvoering
 is een silo op een doorrijdbare bokondersteuning. De bok is vervaardigd uit volbad verzinkt staal en is in diverse breedtes en hoogtes leverbaar. Via een gewone handschuif, eventueel bedienbaar vanaf de grond, kan nog sneller worden afgetapt.

Vervoeren/verplaatsen van silo's
Het vervoer van de silo's doen we veelal in eigen beheer. De silo's vervoeren we met een silowagen en voor de grotere silo's hebben beschikking over een vrachtwagen met kraan, zodat wij ook de silo's kunnen verplaatsen.

Silo onderhoud
De Nijborg Agri verzorgt ook het onderhoud aan u silo. Dit bestaat uit het repareren van lekkages, vervangen van silobochten, enz. Ook kunnen wij de silo's voor u schoonmaken. Wij gebruiken hiervoor onze eigen hoogwerkers, zodat wij alle maten en soorten van silo's kunnen behandelen.